Gevelrenovatie & -reiniging

De gevel van uw huis is een van de belangrijkste aspecten van uw woning. Het is in essentie het gezicht van uw eigendom en de eerste indruk die elke bezoeker, buurman of voorbijganger van uw huis zal hebben. Daarom is het absoluut cruciaal dat u het in topconditie houdt. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat Peter Piens Renovatie hier is om u alle hulp te bieden die u nodig heeft op het gebied van onberispelijke en betrouwbare gevelrenovatie en reinigingsdiensten. Onze hoogopgeleide professionals zijn bedreven in het gebruik van de meest recente technieken en methodologieën die garanderen dat de schoonheid van uw gevel adequaat wordt hersteld. We nemen geen halve maatregelen – ons team is volledig toegewijd om u resultaten te bieden die u zullen verbazen. Maak de slimme keuze en kies Peter Piens Renovatie voor al uw gevelrenovatie en reinigingsbehoeften!

Onze Specialiteiten

Is je gevel aan een opfrisbeurt toe? We slijpen de bestaande voegen manueel uit en hakken de resten vervolgens pneumatisch uit. Na een gevelreiniging hervoegen we in de kleur van je keuze. Met een nabehandeling met hydrofugegel is je vernieuwde gevel minstens 18 jaar beschermd tegen de weersinvloeden.

Na een grondige reiniging ziet je gevel er als nieuw uit. We reinigen:

  • hydropneumatisch: met koud water of stoom verwijderen we algen, klimopresten en andere algemene vervuiling snel en uitvoerig
  • chemisch: na het aanbrengen van een reinigingspasta stomen we verfresten, lichte roetaanslag en zwaardere vervuiling af, ook bij delicate gevels
  • met stralen: om graffiti en zware vervuiling te verwijderen gebruiken we zandstralen of waterstralen (afhankelijk van jouw gevel)

Professioneel pleisterwerk is cruciaal voor de uitstraling van je gevel. Bovendien helpen we je bij de keuze van de geschikte isolatie en het aanvragen van je isolatiepremie.

Geef de isolatiewaarde van je woning een boost. Met een isolatiepremie van de overheid bovendien.

Betere isolatie in een klassiek jasje? Het kan, met steenstrips in alle kleuren en formaten én met een isolatiepremie.