Vochtbestrijding en kelderdichting

Vocht in woningen en kelders kan een zeer vervelend en sluipend probleem zijn. Het kan leiden tot structurele problemen in de bouw en kan bovendien de kwaliteit van de lucht en de gezondheid van bewoners aantasten. Daarom is het belangrijk om snel actie te ondernemen wanneer er vochtproblemen worden ontdekt in jouw huis of kelder. Gelukkig kan Pieter Piens Renovatie je helpen! Onze ervaren medewerkers hebben uitgebreide kennis op het gebied van vochtbestrijding en zullen je voorzien van de beste oplossing voor jouw specifieke situatie. We maken daarbij gebruik van de modernste technieken en enkel producten die gekeurd zijn volgens de W.T.C.B. standaard.

Maar dat is nog niet alles! Bij Peter Piens Renovatie staat een persoonlijke aanpak van onze klanten voorop. We luisteren naar jouw wensen en bieden een oplossing die past bij jouw budget en voorkeur. Bovendien bieden wij 30 jaar garantie op behandelingen tegen opstijgend vocht. Kortom, wij zijn jouw ideale partner voor vochtbestrijding in huis of kelder.

Ons bedrijf biedt een breed scala aan effectieve vochtbestrijdings- en preventiediensten aan. Deze omvatten:

  • het bestrijden van opstijgend vocht door muren te injecteren met hoogwaardige injectiegel van klasse AA
  • het behandelen van vochtige buitenmuren met hydrofobe gel
  • het oplossen van waterplekken
  • het aanpakken van doordringend vocht
  • het oplossen van problemen met vochtige vloeren
  • het afdichten van betonnen en bakstenen kelders – ongeacht hun leeftijd
  • het waterdicht maken van liftschachten en reservoirs
  • het nemen van maatregelen om hygroscopische zouten te bestrijden

We garanderen dat onze hoogopgeleide en ervaren medewerkers de nieuwste en meest innovatieve technieken gebruiken om alle vochtgerelateerde problemen die u mogelijk ervaart in uw huis of eigendom aan te pakken en op te lossen. Ongeacht de omvang of de omvang van het vochtprobleem, zijn we altijd beschikbaar om eersteklas vochtbestrijdings- en preventie-oplossingen te bieden die uw eigendom jarenlang in uitstekende staat zullen houden.